top of page
  • Foto van schrijverNic & René

Een jaar van emotionele wandel

Bijgewerkt op: 20 feb.



14 maanden zijn voorbij sinds onze Pieter zijn leven werd beëindigd door enkele agenten.

We willen iedereen bedanken voor de steun, de nabijheid, de respectvolle stilte die jullie ons gegund hebben.


Al die dagen hebben jullie ons de kans geboden om zijn dood een plaats te geven in ons leven. Al die maanden stonden jullie voelbaar achter ons en velen onder u hebben we nog niet gesproken, bezocht of persoonlijk kunnen bedanken. Dikwijls ontbrak ons de energie om die stap te kunnen zetten maar wees overtuigd: we dragen jullie allen een warm hart toe en zijn erg blij met al die betrokkenheid!


Wij hebben een jaar van emotionele wandel achter de rug. Het juridisch dossier blijft groeien en de schokkende ontdekkingen die ons voor ogen kwamen hebben ons met regelmaat verbijsterd doen staan. Stap voor stap geeft de dossierstudie ons aan dat Pieter steeds sterker staat in dit hele verhaal. Dat het onrecht, waarmee hij de gruwelijke geweldpleging heeft moeten doorstaan, elke dag duidelijker wordt.


Gelijkenissen met voorgaande en recente zaken i.v.m. overdadig politiegeweld zijn niet uit de lucht gegrepen.


We komen tot een realistischer beeld van de laatste belevingsmomenten in Pieter zijn levensverhaal. Hij is altijd eerlijk geweest en zeker geen agressor. Met nog meer trots en bewondering kijken wij vandaag naar onze zoon en broer.


Enkele zaken dienen nog uitgeklaard te worden. Het vooronderzoek is nog bezig en wij kijken uit naar een proces dat ons een op waarheid berustende uitspraak zal brengen.


Een waardig verhaal, eigen aan Pieter.


Nic & René


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page